There was an error in this gadget

Tuesday, November 23, 2010

Mari Menyahut Cabaran!!!

oh aku di tag lagi! hahaha sankyuu Miss Azira. disebabkan tahap kemalasan aku untuk study jatuh tergolek disebabkan masaalah air yang melanda di gong badak, aku tulis post ini dengan hati yang girang! ^_^. here we go!

1. Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
buat masa sekarang Mr Lappy n KBM 4652 (mini cooper cabrio neh!)



2. Benda yang terakhir korang beli menggunakan duit korang sendiri?
tgh ari tadi beli nasi lauk ayam goreng + telur masin (xley miss neh!) + air tebu = best lunch!



3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nanti?
aku nak kawen kat beautiful island (langkawi sudah!) ala2 tepi pantai. hah neh aku bru je bagitau kt nurul aku nak suma budak2 aqua snorkel masa wedding ak. amacam bernas x tema neh??

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
sekarang? yup with books n notes. i gonna dump him sooner or later muahahaha *gelak jahat*


5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
sampai ke hujung nafasku....hahahaha jiwang lak ai -.-"


6. Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
kt umah depan kipas nurul. weeee~ kalo nk g library tu malas cket. nk kna pakai proper lak.


7. Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
kt 7eleven shahab perdana; Maid Maiden Tuesday by Kaoru. ;)


8. Apakah nama penuh korang?
Nor Izyani Binti Mohd Dzaher. first time reveal.


9. Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
my beloved mummy!!! muuaahhh3x oh suddendly i missed her again! sorry abah ;p



10. Namakan orang yang korang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
Takuya Kimura. gila lama aku minat kt dia. hahahaha mengong!

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
of course. disamping dapat menjimatkan bil elektrik, dpt jugak aku kurus kan tangan neh.

12. Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi?
Venice. ada sapa2 nak bawak ke???


13. Pilih salah satu, peluk atau cium?
nak dua2 jugak! aiman cepat!!!


14. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang
AXIERA?
1. dah berpunya. so xyah nk gatai2 nk tackle dia hahaha
2. anak ibu! bluuueeekkkk!!!
3. sayangkan bantal merah dia dari aku....sob3


15. 5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
1. hippo! badak kuning mak bagi ;)
2. teddies kt umah
3. bracelets
4. my novels & comics
5. perfumes even dh abis aku simpan bottles de


16. 5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
1. tell me - clazziquai
2. i'll give u everything - clazziquai
3. i'll be - edwin mcCain
4. hoot - snsd
5. it was you - ost cinderella stepsister


17. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
3 januari 1989. bilik nisah mkn beef prosperity! sapa2 nk bg hadiah bg ja burger tu ok ;)


18. 7 orang blogger yang korang nk tag
farrazwift <----special person aku nak tag! lucky no. 8!!!

19. Cerita sikit blogger yang pertama korang tag.
Isma...isma...isma...peminat vampire yg tegar! twilight, new moon, eclipse, saga sampai kan diari vampire pn dia baca! hahahahaha....isma wo ai ni~ pandai x aku cakap cina??? ;p

8 comments:

dhiya illa said...

MABELLESS!!

meknie said...

hahahahaha gomawo~

isma said...

waaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh....i really lebiu...windunya kt hg..nk g pelok cium skrg..x yah nk tggu aiman..heeeeeeee

meknie said...

hahahahahahaha
isma!!!! windu ank sgt3x!!
tmbah2 smlm bru tgk eclipse T_T
muuuaahhh3x!!!

Hzwan Hammad said...

wei, byk sgt la soklan jiwg dlm ni..dh la aku kena tagged..cm mls nk jwb la plak..haha

meknie said...

mna? mna?
hahahahaha
tu nama dia dlm ati ada taman
ok ak bg chance utk ank skip few questions yg agak mengarut...cth #13
hehehehe ok ank tukaq jela soklan tu jd nk mkn megi or ramen? hehehe ok x?

Hzwan Hammad said...

haha..ok2 aku try..haha

farrazswift said...

ok..i nak jawab!!