There was an error in this gadget

Sunday, June 3, 2012

Final Year Exams As Final Year Student!

Salam readers! eh bajet ja kan ada pembaca. hahaha whatever la =.=" nak kabo esok dah start final exam first paper for final year dekat bumi terengganu neh. yup almost 3 years dah aku spent dekat UMT terchenta! hehehe ok laa buruk-buruk u neh pun tetap u aku kan? sini la aku kenal erti apa tu pengorbanan untuk mengejar segulung ijazah. senang tak senang laa jugak. harap-harap aku tak ada lagi dekat sini melainkan untuk convo day atau pun sambung belajar. tapi tak mau dah kot terengganu. ingat nak merantau pi sabah sarawak pulak lepas neh. Insyaallah~

semester neh aku amik 4 paper ja untuk final exam; English for Occupational Purpose, Communicative Arabic Language, Bioinformatic and Aquatic Organisms Phylogeny, and Meteorology. yup aku amik subjek meteor untuk elaktif sebab aku rasa macam menarik untuk student macam aku neh gain something out of the box. haha tak laa tau pasal aqua semata-mata kan? ;p

exam habis 21/6/12. weh cantik lak nombor kan? hehe by the way nak habaq mai, mak aku jemput aku balik abis exam nanti~~ weee seronok sebab selalu kena balik sendiri atau abah mai amik but this time mak yang offer nak jemput siap nak bawak tokwan mai sekali. nak abwak tokwan berjalan mak kata. hehe yeay seronok!

dah la update malam neh. tak study haram satu pun. mentang-mentang la esok paper language ja. perasan minah omputih la tu meknie. cakap pun berterabuq ada hati tak mau study eop =.=" benci. ok bai nak try study betoi-betoi.

p/s: playlist aku siap lagu omputih lagi tau! pasang lagu adele bagi trigger aku study english subject. hahaha wish me luck!

p/s/s: my dear friend from SMKAK dah kahwin!!!! Congrats Puan Hasni Jamaluddin! ^__^

No comments: